Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Tekstschrijven

De hoofdactiviteit van ALwrite onderwijsinnovaties is het schrijven van teksten voor onderwijsdoeleinden en het ontwikkelen van leersystemen voor het onderwijs. De inhoud van deze activiteiten varieert van het schrijven van gedichten, korte verhalen, teksten voor leerlingenboeken, handleidingen of websites en artikelen tot het opzetten van verbeter- en invoeringstrajecten of het samenstellen van schoolgids of schoolplan.
De doelgroep waar ALwrite voor schrijft is breed: zowel voor het jonge als het oudere kind, leerkracht, ouder, management, inspectie of op zakelijk gebied levert ALwrite goed leesbare, pakkende of inspirerende teksten.

Het werk van ALwrite is te vatten in de volgende kernkwaliteiten:
- creatief
- innovatief
- betrouwbaar
- flexibel
- vlot
- coöperatief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren