Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over ALwrite

De AL in ALwrite staat voor Anneke Luijendijk. Anneke Luijendijk is de eigenaar en schrijft het grootste deel van de teksten voor onderwijsuitgevers. Het bedrijf is opgericht in 2003; daarvoor werkte Anneke al mee aan verschillende methodes voor het basisonderwijs. Ze is begonnen als lesauteur; tegenwoordig werkt ze ook als hoofdauteur en eindredacteur. Anneke heeft veel ervaring in het vakgebied taal/lezen. Daarnaast heeft ze ook meegewerkt aan methodes voor zaakvakonderwijs en enkele informatieboekjes geschreven.

Door haar eigen ervaring in het basisonderwijs en haar studie Onderwijswetenschappen beschikt ze over een brede kennis van het onderwijs en houdt ze haar kennis van het onderwijs up-to-date.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren